SolkompanietAurinkopuistot

Aurinkopuistot

International inquiries

Pohjoismaisten olosuhteiden maailmanmestari

 

Aurinkovoimaloiden rakentaminen maalle yleistyy Ruotsissa. Perustajamme rakensivat Ruotsin ensimmäisen aurinkopuiston vuonna 2009, ja sen jälkeen olemme auttaneet sijoittajia ja yrityksiä rakentamaan Ruotsin suurimpia aurinkopuistoja kautta maan aina pohjoisesta Östersundista eteläiseen Skurupiin.

Olemme rakentaneet myös Ruotsin ensimmäisen maatalousaurinkosähköpuiston Västeråsiin sekä Ruotsin suurimman maatalousaurinkosähköpuiston Lindesbergiin. Maatalousaurinkosähköpuistoissa yhdistetään maatalous ja aurinkokennot, sillä maata käytetään sekä viljelyyn että aurinkovoiman tuotantoon.

Tämän kokemuspohjan ansiosta olemme pohjoismaisten olosuhteiden asiantuntijoita.

park stående

Suositellut referenssit – rakentamiamme aurinkopuistoja

Solelpark Varberg Norra, Solkompaniet och Solgrid.

Varberg Norra -aurinkopuisto – 4,8 MW

Solgrid A/S

2021

Puiston omistava norjalainen Solgrid on investoinut seuraavan sukupolven aurinkokennoihin. Puistossa on käytetty lähes 9 000 kaksipuolista aurinkopaneelia, jotta 8,6 hehtaarin maa-alue saadaan mahdollisimman hyödyksi. Kaksipuoliset paneelit lisäävät tuo...
Kärrbo

Maatalousaurinkosähköpuisto Västeråsiin – 34,7 kW

Mälardalens universitet

2021

Ulf Andersson pyörittää perheensä kanssa Västeråsin lähettyvillä Kärrbo Prästgårdia, jonka mailla on alkukesästä 2021 lähtien sijainnut Ruotsin ensimmäinen maatalouteen tarkoitettu aurinkosähköjärjestelmä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Ruotsiin on asen...
Bålsta Copyright Dagab

Pohjoismaiden suurin aurinkokatto Bålstaan – 8,9 MW

NREP/Logicenters

2022

Kiinteistön omistaja NREP, Logicenters sekä Axfood ja Dagab ovat asentaneet Pohjoismaiden suurimman katolla sijaitsevan aurinkovoimalan Bålstaan ​​Tukholman ulkopuolelle. Aurinkovoimala on rakennettu vuokralaisen Dagabin nykyaikaiseen ja pitkälle automa...
alight-skurup-kvadrat-ny

Alight ja Martin & Serveran aurinkopuisto Skurupissa

Solkompaniet Park EPC

Solkompaniet Park EPC AB on Solkompaniet AB:n kokonaan omistama tytäryhtiö. Se vastaa aurinkopuistojen suunnittelusta, hankinnasta ja rakentamisesta sekä energian varastoinnista maalle.

Tarjoamme yhdessä maailmanlaajuisesti toimivan EPC-asiantuntijan Bouygues Energies & Servicesin kanssa kilpailukykyisiä ja ensiluokkaisia EPC-palveluja aurinkopuistojen kehittäjille laajan mittakaavan segmentissä.

Palvelukonseptimme lisää turvallisuutta ja yksinkertaistaa asiakkaan omistajuutta. Koska otamme pitkäaikaisen vastuun käytöstä ja ylläpidosta, rakennamme aurinkopuistot kestämään 30–40 vuotta.

Solkompaniet suhtautuu intohimoisesti uusiutuvaan energiaan ja pyrkii laajentamaan lisäarvoa tuottavien ja tehokkaiden aurinkosähköjärjestelmien rakentamista, sillä niistä on hyötyä sekä asiakkaillemme että yhteiskunnalle. Me olemmekin tätä nykyä yksi Ruotsin suurimmista ja ansioituneimmista yrityksistä verkkoon liitettyjen aurinkopuistojen suunnittelun, toimituksen ja asennuksen alalla.

Lue lisää Solkompanietista

+

Ota yhteyttä

Onko sinulla aurinkoenergiakäyttöön sopivaa maata?

Ota yhteyttä